Om kurser

Akvarell för nybörjare, Fortsätt måla akvarell, Teckna och måla havets djur, och krokikurser är några av de kurser jag ordnar i egen regi.
Det ska vara kul att måla och teckna. Jag försöker ta in lek och färgexperiment i mina kurser, samt övningar för att träna seendet. Genom att prata om de bilder vi gör på kursen utvecklar man också sitt seende och idéer för hur man kan gå tillväga.

De följande två kurserna har jag lite då och då. Kolla tillbaka på hemsidan för mer info, eller skicka mig ett mail om du vill bli uppdaterad.

Kom igång att måla akvarell-kurs

En endagskurs med lekfulla och intressanta målarövningar. Vi jobbar både i grupp och individuellt och du får prova på grundläggande akvarelltekniker och lära dig om färger och färgblandningar. Bra för nybörjare, och även för dig som vill komma igång och måla akvarell igen efter ett uppehåll.

Endagskurs - teckna och måla havets djur

En dag med enkla övningar i blyerts, tuschpenna och akvarell då du får lära dig att se, teckna och måla, med inspiration från havets djurliv. Bl a använder vi Annikas "ritskolor"; steg för steg - instruktioner till att teckna tex en knubbsäl, vithaj eller delfin.